VITAMIN K2+ DODATAK PREHRANI

Dodatak prehrani Vitamin K2+ je visoko kvalitetan norveški proizvod koji sadrži Vitamin K2 u MK-7 obliku, tj. u obliku koji se smatra najbolje apsorbiranim u našem tijelu, proizvod je dodatno obogaćen Vitaminom D3.

VITAMIN K2+ 360 kapsula zaliha za cijelu godinu

Dodatak prehrani Vitamin K2+ je visoko kvalitetan norveški proizvod koji sadrži Vitamin K2 u MK-7 obliku, tj. u obliku koji se smatra najbolje apsorbiranim u našem tijelu. Za najbolje rezultate, proizvod je dodatno obogaćen Vitaminom D3. Jedna meka gel kapsula sadrži tekuće ulje koje osigurava izvrsnu apsorpciju vitamina K i D.

Već jedna kapsula osigurava da se zadovolji 100% dnevnih potreba tijela za vitamin K i D.

Što je to Vitamin K?

Vitamini K su skupina koja se nalaze u dvije prirodne vrste tj. K1 i K2 i nizu sintetičkih derivata, npr. K3.

Vrstu K2 proizvodi naše tijelo u debelom crijevu putem bakterija koje se u njemu nalaze, a vrsta K1 se dostavlja u tijelo u prehrani. Dnevni zahtjev za ovaj važan vitamin iznosi 125 mikrograma, pa je adekvatna prehrana i dodatak u obliku našeg  preparata dovoljna da zadržimo razinu vitamina K2 na konstantnoj, ispravnoj razini. Dodatno se vitamin K povratno dobija u jetri i prenosi u tijelo za ponovnu upotrebu.

Vitamin K2 se otapa u mastima, zbog čega ga ljudsko tijelo najbolje apsorbira u tekućem obliku. Da bismo ispunili najviše norme, stvorili smo vitamin K2 u obliku ulja sadržanog u gel, lakim za gutanje kapsulama koje osiguravaju gotovo potpunu apsorpciju vitamina K2 u tijelu.

Osim toga su istraživanja pokazala da naš dodatak ima najkorisniji oblik vitamina K2, to jest MK-7.

To osigurava najbolju asimilaciju i koristeći samo 1 kapsulu dnevno koja se sastoji od:

– 75 μg vitamina K2

– 5 μg vitamina K2

dajemo našem tijelu dovoljnu količinu obaju tako važnih vitamina.

Vitamin K

dodatak prehrani,

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (1 kapsula)

Sastojci: Sadržaj

u 1 kapsuli

%PU* = preporučeni dnevni unos
Vitamin K 75 µg 100
Vitamin D 5 µg 100

Sastojci: srednjelancani trigliceridi (od kokosovog ulja), svinjska želatina,

stabilizator-glicerol, MK-7 (menakinon-7 od Bacillus subtilis natto), bojilo

– željezovi oksidi i hidroksidi, kolekalciferol.

Napomene:

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.

Osobama koje pate od problema sa zgrušavanjem krvi ili koje su na antikoagulacijskim lijekovima preporucuje se konzultirati lijecnika prije nego što zapocnu uzimanje Vitamina K2+. Dodaci prehrani ne mogu zamijeniti raznoliku prehranu. Uravnotežena prehrana i zdrav nacin života izuzetno života izuzetno.

Proizvođač: AS Norway Pharmatech, p.p. 85, 1662 Rolvsoy, Norveška

Neto kolicina: 172,8 g

360 kapsula

• Naručujem zalihu Vitamina K2+ dodatka prehrani za 21,21 EUR*/159,80 kn mjesečno. Ukupno plaćanje iznosa od 254,52 EUR*/1917,60 kn bit će podijeljeno na 12 rata. Osim toga, ja ne nosim troškove dostave.

*1 EUR = 7,5345 kn

• Pakiranje je dosta za godinu dana, sastoji se od 1 bočice s 360 kapsula.

• Sada ne šaljem nikakav novac. Plaćanje ću izvršiti na temelju poslanih uplatnica s rokom plaćanja od 14 dana.

• U slučaju prigovora, kontaktirat ću Natural Pharmaceuticals putem telefona ili maila. Imam pravo na raskid ugovora u roku od 14 dana od dana primitka proizvoda te u roku od sljedećih 14 dana moram vratiti proizvod.

• Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o. će moje osobne podatke koristiti u svrhu izvršavanja narudžbe te kako bi me informirao o drugim uslugama ili proizvodima Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o. Imam pravo na pristup svojim podacima i ispravak podataka.

• Ponuda je namijenjena samo odraslima.

Društvo Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o. (administrator podataka), ul. Domaniewska 28, 02-672 Warszawa [Varšava], obrađuje vaše osobne podatke: (i) u svrhu realizacije sklopljenog ugovora, tijekom razdoblja njegove valjanosti – ili dulje, u skladu s obvezujućim pravom (temelj takve obrade je nužnost za izvođenje ugovora) te (ii) u svrhe izravnog marketinga vlastitih proizvoda ili usluga (na temelju pravno utemeljenog interesa), do trenutka podnošenja prigovora. Pružanje osobnih podataka je dobrovoljno, ali je potrebno za prihvaćanje i realizaciju narudžbe. Omogućava također primanje informacija o novim ponudama. Podaci neće biti dostupni trećim tvrtkama bez Vaše suglasnosti. U bilo kojem trenutku možete zatražiti pristup, ispravak, brisanje podataka te ograničavanje njihove obrade i prenošenja. Imate pravo uložiti žalbu nadležnom nadzornom tijelu. Kontakt s inspektorom za zaštitu podataka: dpo@omegamarine.hr

Za više informacija potražite Politika privatnosti.

• U slučaju narudžbe, izjavljujem da sam pročitao Opće uvjete prodaje i prihvatio njihove odredbe.

VITAMIN K2+ DODATAK PREHRANI    Pozivamo vas da sudjelujete u našem nagradnom natječaju!

    Za kupnju u Konzumu možete osvojiti poklon karticu vrijednu 40 EUR!

    NEMOJTE ČEKATI I POSJETITE NAŠU STRANICU!