Tvrtka

Natural Pharmaceuticals – naša priča

Tvrtka Natural Pharmaceuticals osnovana je zahvaljujući 25-godišnjem iskustvu norveških ulagača Knut-Erik Karlsena, Ole Bjørn Fausa i Reidar Nilsena, koji su se od samih začetaka svoje karijere posvetili proučavanju prehrane te istraživanju izvora i pozitivnih učinaka morske ribe.

Njihova je zainteresiranost za navedena područja plod obiteljske tradicije, kao i dubokog uvjerenja da je riba izuzetno zdrava i potrebita namirnica za očuvanje zdravlja. S ovom su činjenicom posebno upoznati Ole Bjørn Fausa te glavni izvršni direktor Natural Pharmaceuticalsa, Ulf Oldenborg, čiji su se djedovi bavili ribolovom i na taj način prehranjivali obitelj.

Darovi prirode koje su Norvežani koristili stoljećima u svojoj kuhinji, od sada će imati priliku biti servirani diljem Europe i svijeta. Stoga ulažemo naše dugogodišnje iskustvo kako bismo i vas upoznali s našim proizvodima.

Naša korporativna kultura – rad u tvrtki Natural Pharmaceuticals

Mi u tvrtki Natural Paharmaceuticals vjerujemo da svaki zaposlenik ima sposobnost i predispoziciju da unaprijedi naše poslovanje.

Želimo da svaki zaposlenik sudjeluje u postavljanju i postizanju zajedničkih ciljeva.

Naša se korporativna kultura očituje kroz zajednički rad s energijom, strašću i poštovanjem prema pojedincu. Timski rad i dobro vodstvo za našu su tvrtku ključni faktori, a upravo kroz njih gradimo povjerenje, posvećujemo pažnju kupcima i osiguravamo napredak. U potpunosti vjerujemo u strast, otvoreni dijalog i povratnu reakciju.

Investitori

Knut-Erik Karlsen_2

Knut-Erik Karlsen je osnivač jedne od vodećih kompanija koja nudi dodatke prehrani, posebno omega-3, na skandinavskom tržištu, s više od 30 godina iskustva.


ole-200x300

Ole Bjørn Fausa je uključen u riblju industriju u Norveškoj i upoznat s važnošću redovite konzumacije ribe. Stoga danas aktivno ulaže u omega-3.


Reidar Nilsen_2

Reidar Nilsen je uključen u riblju industriju u Norveškoj i upoznat s važnošću redovne konzumacije ribe. Stoga danas aktivno ulaže u omega-3.

Uprava

Jonas Törnquist je generalni direktor i voditelj podružnica Grupe. Dolazi iz Švedske.

Pozivamo vas da sudjelujete u našem nagradnom natječaju!

Za kupnju u Konzumu možete osvojiti poklon karticu vrijednu 40 EUR!

NEMOJTE ČEKATI I POSJETITE NAŠU STRANICU!