Klijenti o nama

„Iako sam u mirovini, trudim se živjeti aktivno. Puno šetam i boravim na svježem zraku. To mi pomaže u očuvanju imuniteta. Ipak, ponekad sam osjećala kao da mi nedostaje energije. Prijateljica mi je savjetovala da uz zdravu prehranu, uzimam i dodatke prehrani s omega-3 kiselinama. Kada sam dobila ponudu da probam OmegaMarine Forte+ kapsule odmah sam pristala. Uzimam po dvije kapsule dnevno već neko vrijeme i mogu reći da se osjećam odlično.”

– Ela, Zagreb, 61 godina

„Koncentracija i pamćenje slabi kako starimo. Zato je važno na vrijeme poduzeti nešto kako bi što duže ostali „fit“. Potražila sam savjet i otkrila OmegaMarine Forte+ kapsule. Omega 3 kiseline su jako važne za zdrav mozak, a nažalost prehranom ne uspijemo unijeti dovoljno. Dvije kapsule dnevno dovoljne su za bolje pamćenje i više energije.”

– Zvjezdana, Zagreb, 61 godina

„Kako otjerati prehladu i viroze što dalje od moje obitelji? Što je važno za dobar imunitet? To su pitanja na koja sam često tražila odgovor na Google-e pretraživaču. Savjeta je puno, možda i previše pa sam se izgubila u moru preporuka. A onda mi je mama preporučila OmegaMarine Forte+ kapsule. I suprug i ja uzimamo dvije kapsule uz doručak i svakako preporučam svima za bolji imunitet.”

– Ana, Zagreb, 24 godinu

„Stres zbog užurbanog načina života često remeti san. Kaže se „dobar san je pola zdravlja“. Kolegica s posla preporučila mi je uzimanje omega-3 kapsula. Osim što čuvaju srce i mozak, povoljno utječu na ravnotežu cijelog organizma. Odlučila sam se za OmegaMarine Forte+ kapsule i mogu reći da puno bolje spavam i imam puno više energije za sve dnevne obaveze.”

– Marina, Zagreb, 35 godina

„Povišen krvni tlak danas ima sve više mlađih ljudi. Prije to nije bilo tako. Način života svakako igra veliku ulogu. Važno je više se kretati i zdravije hraniti. Ali za zdravo srce treba dodatno brinuti. Puno sam čitao o važnosti omega-3 kiselina za srce i mozak. Prihvatio sam ponudu da probam OmegaMarine Forte+ kapsule. Dvije kapsule dnevno pomažu mi u kontroli tlaka i razine šećera.”

– Drago, Zagreb, 50 godina

„Zdravo srce je najvažnije. Mislim da je bolje biti na oprezu nego kasnije požaliti. Za brigu o zdravlju nikada nije prerano. Zato redovito vježbam, pazim na prehranu, ali i uzimam dodatke prehrani s omega-3 kiselinama. Dvije OmegaMarine Forte + kapsule dnevno dovoljne su da očuvamo srce zdravim i da se osjećamo bolje. Rado ih preporučam obitelji i prijateljima.”

– Nikola, Zagreb, 25 godina

Pozivamo vas da sudjelujete u našem nagradnom natječaju!

Za kupnju u Konzumu možete osvojiti poklon karticu vrijednu 40 EUR!

NEMOJTE ČEKATI I POSJETITE NAŠU STRANICU!