Proizvodnja

Naši se proizvodi proizvode u Norveškoj u Pharmatech AS, kompaniji s bogatim iskustvom u proizvodnji prehrambenih dodataka visoke kvalitete. Kompanija je osnovana 1987. i danas je jedna od vodećih proizvođača prehrambenih dodataka u Norveškoj i Skandinaviji.

Pharmatech je udaljen od Osla sat vremena vožnje u smjeru juga. Njihov moderni proizvodni pogon zauzima gotovo 20.000 m2 površine, a 85 zaposlenika sudjeluje u proizvodnji jednog od najboljih omega-3 proizvoda. Pharmatech AS ima odobrenje norveške Uprave za sigurnost hrane – što je potvrda visokih standarda i da se pridržavaju svih propisa EU. Kompanija stalno nadzire kvalitetu svojih proizvoda tijekom cijelog proizvodnog procesa prateći najviše standarde koji postoje na tržištu i osigurava kontinuiranu nadogradnju svojih tehnologija.

Pharmatech-ov novi laboratorij visoke tehnologije koji se nalazi u njihovom proizvodnom pogonu, osigurava da se proizvodni proces stalno nadzire i jamči da samo proizvodi najviše kvalitete izlaze iz njihovog pogona.

Gyártás

Pozivamo vas da sudjelujete u našem nagradnom natječaju!

Za kupnju u Konzumu možete osvojiti poklon karticu vrijednu 40 EUR!

NEMOJTE ČEKATI I POSJETITE NAŠU STRANICU!