Kontaktirajte nas

Želite li zatražiti informaciju ili pružiti nama povratnu informaciju?

Vaša pitanja i mišljenja su nam važna i proslijedit ćemo ih prikladnoj instanci i osobi unutar Natural Pharmaceuticals Group radi odgovora. S veseljem ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja.

Molimo vas da ispunite i pošaljete vašu poruku putem formulara koji se nalazi ispod.

Kontakt

  Vaši će se osobni podaci obrađivati u svrhu i u razdoblju potrebnom za davanje mišljenja, upoznavanja s njime i davanja odgovora.

  Administrator podataka je Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o. sa sjedištem u Varšavi, ul. Domaniewska 28, 02-672. Osobni podaci mogu se proslijediti subjektima koji surađuju na temelju ugovora o povjeravanju u okviru potrebnom za postizanje gore navedenih ciljeva. Vaši podaci ne podliježu automatiziranoj obradi, uključujući profiliranje. Imate pravo da date prigovor na obradu, pravo na pristup sadržaju i prenošenje svojih podataka, njihovo ispravljanje, brisanje ili ograničavanje obrade, te pravo na podnošenje žalbe nadzornom organu.. Davanje podataka je dobrovoljno, ali popunjavanje polja označenih kao „obvezna polja“ je nužno da bismo mogli dati odgovor na pitanje. Kontakt s inspektorom za zaštitu podataka: DPO@omegamarine.hr. Više informacija se nalazi u politici privatnosti.
  više
  captcha

  Pozivamo vas da sudjelujete u našem nagradnom natječaju!

  Za kupnju u Konzumu možete osvojiti poklon karticu vrijednu 40 EUR!

  NEMOJTE ČEKATI I POSJETITE NAŠU STRANICU!