REDUXIN FORTE DODATAK PREHRANI

ReduXin Forte je prirodni dodatak prehrani s jedinstvenom formulom i trostrukim djelovanjem. Sastoji se od glukomanana, jedinstvene tvari koja podržava mršavljenje i koju je pozitivno ocijenila EFSA (Europska agencija za sigurnost hrane).

Glukomanan ima prednost u odnosu na ostala topljiva vlakna jer ima puno bolju sposobnost upijanja vode. Stoga je posebno učinkovit u gubitku kilograma.

Glavna komponenta dodataka prehrani ReduXin Forteje glukomanan. Glukomanan je jedina tvar za mršavljenje koju je Europska agencija za sigurnost hrane (EFSA) pozitivno ocijenila. Zajedno s kromom i vitaminima B3 i B12, koje je EFSA također  pozitivno ocijenila i koji su važni za mršavljenje, osigurava jedinstvenu trostruku formulu s dokazanim učincima!

Glukomanan je vrsta vlakana koja se može pronaći u korijenu lijepe, tamnoljubičaste biljke Amorphophallus paeoniifolius, poznate i kao slonov jam ili korijen konjaka.To je tropska gomoljasta biljka koja raste uglavnom u Africi, jugoistočnoj Aziji i na tropskim pacifičkim otocima. U ovim dijelovima svijeta popularno je povrće u raznim nacionalnim kuhinjama. U Japanu se koristi u proizvodnji niskokaloričnih shirataki rezanaca.

Konjac se također naširoko koristi u indijskoj medicini. Poznat je lijek u sve tri glavne škole indijske tradicionalne medicine: Ayurvedi, Siddhi i Unani.Vlakna glukomanana pomažu u mršavljenju zahvaljujući svojoj izuzetnoj viskoznosti i nevjerojatnoj sposobnosti upijanja vode. Ispunjavaju želudac, pružaju osjećaj sitosti i omogućuju da jedete manje.

ReduXin Forte

dodatak prehrani 180 kapsulaneto količina: 108 g

Sastav 2 kapsule %RDA* 6 kapsula %RDA*
Glukomanan iz korijena konjaka 1000 mg 3000 mg
Niacin 5,3 mg 33,1 16 mg 100
Krom 13 µg 32 40 µg 100
Vitamin B6 0,47 mg 33,6 1,4 mg 100
Vitamin B12 0,82 µg 32,8 2,5 µg 100

*RDA – preporučeni dnevni unos

Sastojci: glukomanan iz korijena konjaka (Amorphophallus konjac), goveđa želatina, zgušnjivači (celuloza, magnezijeve soli masne kiseline), niacin (amid nikotinske kiseline), krom (krom (III) klorid), vitamin B6 (piridoksin hidroklorid), sredstvo protiv zgrudnjavanja (silicijev dioksid), vitamin B12 (metilkobalamin).

Neto težina: 108 g(180 kapsula od 600 mg)

Preporučeni dnevni unos: 2 kapsule 3 puta dnevno, prije obroka. Zajedno s 1-2 čaše vode.

UPOZORENJE: Nemojte prekoračiti preporučeni dnevni unos. Dodaci prehrani nisu zamjena za raznoliku i uravnoteženu prehranu i zdrav način života. Nije namijenjeno osobama mlađim od 18 godina. Ako ste trudni, dojite, uzimate bilo kakve lijekove ili ste pod medicinskim nadzorom, prije upotrebe obratite se liječniku ili zdravstvenom radniku. Prestanite uzimati ovaj dodatak prehrani i obratite se liječniku ako se pojave bilo kakve nuspojave. Pretjerana konzumacija može imati laksativni učinak. Za ljude koji imaju poteškoća s gutanjem ili u slučaju da se hrana konzumira s nedovoljno vode, postoji opasnost od gušenja.

Pohrana: Čuvati na hladnom, suhom i tamnom mjestu ispod 25 °C, izvan dohvata male djece.

Broj proizvodne serije:
Proizveo u Norveškoj: Pharmatech AS
Vallehellene 4, 1664 Rolvsoy, Norveška
za: Natural Pharmaceuticlas Sp. z o.o.
ul. Domaniewska 28, 02 -672 Varšava
Odgovoran za RH: Pharmakos Consulting d.o.o.,
Andrije Žaje 43, 10000, Zagreb

• Naručujem dvomjesečnu zalihu ReduXin Forte (2 pakiranja od po 180 kapsula). Ukupna cijena za dva pakiranja je 129,80 EUR. Kao kupac, ne plaćam troškove dostave.

• Sada ne šaljem nikakav novac. Plaćanje ću izvršiti na temelju poslanih uplatnica s rokom plaćanja od 14 dana.

• U slučaju prigovora, kontaktirat ću Natural Pharmaceuticals putem telefona ili maila. Imam pravo na raskid ugovora u roku od 14 dana od dana primitka proizvoda te u roku od sljedećih 14 dana moram vratiti proizvod.

Tada nosim samo troškove povrata robe.

• Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o. će moje osobne podatke koristiti u svrhu izvršavanja narudžbe te kako bi me informiro o drugim uslugama ili proizvodima Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o. Imam pravo na pristup svojim podacima i ispravak podataka.

• Ponuda je namijenjena samo odraslima.

Društvo Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o. (administrator podataka), ul. Domaniewska 28, 02-672 Warszawa [Varšava], obrađuje vaše osobne podatke: (i) u svrhu realizacije sklopljenog ugovora, tijekom razdoblja njegove valjanosti – ili dulje, u skladu s obvezujućim pravom (temelj takve obrade je nužnost za izvođenje ugovora) te (ii) u svrhe izravnog marketinga vlastitih proizvoda ili usluga (na temelju pravno utemeljenog interesa), do trenutka podnošenja prigovora. Pružanje osobnih podataka je dobrovoljno, ali je potrebno za prihvaćanje i realizaciju narudžbe. Omogućava također primanje informacija o novim ponudama. Podaci neće biti dostupni trećim tvrtkama bez Vaše suglasnosti. U bilo kojem trenutku možete zatražiti pristup, ispravak, brisanje podataka te ograničavanje njihove obrade i prenošenja. Imate pravo uložiti žalbu nadležnom nadzornom tijelu. Kontakt s inspektorom za zaštitu podataka: dpo@omegamarine.hr

Za više informacija potražite Politika privatnosti.

• U slučaju narudžbe, izjavljujem da sam pročitao Opće uvjete prodaje i prihvatio njihove odredbe.

REDUXIN FORTE DODATAK PREHRANI

    Da, naručujem dvomjesečnu zalihu ReduXin Forte (2 pakiranja od po 180 kapsula). Ukupna cijena za dva pakiranja je 129,80 EUR. Osim toga, ja neću snositi troškove dostave. Sada ne šaljem nikakav novac. Plaćanje ću izvršiti na temelju poslane uplatnice s rokom plaćanja od 14 dana. Nisam obvezan/na kupiti bilo što u budućnosti. Imam pravo na raskid ugovora u roku od 14 dana od dana primitka proizvoda te u roku od sljedećih 14 dana moram vratiti proizvod.* Davanjem narudžbe izjavljujem da sam pročitao/la i prihvatio/la Pravila i propisi, Opći Uvjeti i Politiku zaštite privatnosti.
    Ustupanjem telefonskog broja, dajem svoju suglasnost tvrtki Natural Pharmaceuticals da me kontaktira i pošalje svoje promotivne ponude na moj mobitel i e-mail adresu, od čega u svakom trenutku mogu odustati slanjem obavijesti na e-mail adresu: dpo@omegamarine.hr


    Pozivamo vas da sudjelujete u našem nagradnom natječaju!

    Za kupnju u Konzumu možete osvojiti poklon karticu vrijednu 40 EUR!

    NEMOJTE ČEKATI I POSJETITE NAŠU STRANICU!