OMEGAMARINE JUNIOR+ DODATAK PREHRANI

Ako se odlučite za kupnju 12-mjesečne zalihe, od nas ćete dobiti 2 boce visokokvalitetnih Omega Marine Junior+ kapsula norveškog podrijetla. Ako ne uživaju u dovoljno Omega-3 u svakomuj dijeta, razmislite o umirujuće visoke kvalitete omega-3 dodatak dijeta, kao što je OmegaMarine Junior+.

DHA (jedna od omega-3 kiselina) je izuzetno važna za pravilan razvoj djetetovog mozga.

Ako ne uzimate dovoljno Omega-3 u svakodnevnoj prehrani, razmislite o uzimanju visokokvalitetnog Omega-3 dodatka prehrani, kao što je OmegaMarine Junior +.

OmegaMarine Junior + dodatno je obogaćen vitaminom D koji podržava normalan razvoj kostiju i pravilno funkcioniranje imunološkog sustava te vitaminom A koji je izuzetno važan za pravilan vid.

OmegaMarine Junior + je prirodan i potpuno siguran, a u ustima ne ostavlja neugodan okus. Djeca će doći i sama tražiti svoju dnevnu porciju ovih voćnih žvakaćih kapsula u obliku ribe.

Dvije kapsule u obliku ribe dnevno dovoljne su za dopunjavanje vaše prehrane ovim esencijalnim masnim kiselinama.

OmegaMarine Junior+

Neto težina: 320 g (360 kapsula od 890 mg)

Sastojci 2 kapsule % DRI*
Ulje tune 1 000 mg
 od čega:
 Omega-3 kiseline: 363 mg
  DHA (dokozaheksaenska kiselina) 281 mg
  EPA (eikozapentaenska kiselina) 72 mg
Vitamin E 12 mg 100
Vitamin A 120 μg 15
Vitamin D 5 μg 100

* DRI – Prehrambeni referentni unos

Sastojci: ulje tune, stabilizator (glicerol), svinjska želatina, modificirani krumpirov škrob, aroma, vitamin E (Dl-alfa-tokoferol acetat), vitamin A (retinil palmitat), zaslađivač (steviol glikozid), antioksidans (mješoviti tokoferoli), vitamin D3 (kolekalciferol).

Ovaj proizvod sadrži zaslađivač.

Preporučena dnevna doza: Djeca od 3 godine: 2 kapsule dnevno.

Upozorenje: Preporučena dnevna doza ne smije se prekoračiti. Dodatak prehrani ne može se koristiti kao zamjena (nadomjestak) za uravnoteženu i raznoliku prehranu. Vrlo je važno održavati zdravu, uravnoteženu i raznovrsnu prehranu i zdrav način života.

Najbolje upotrijebiti do kraja: Otisnuti na pakiranju

Broj serije: Otisnuti na pakiranju.

Dodaci prehrani nisu zamjena (zamjena) za raznoliku prehranu. Uravnotežena prehrana i zdrav način života vrlo su važni.

Pohrana: Čuvati na hladnom i suhom mjestu, dalje od sunčeve svjetlosti (ispod 25 °C). Čuvati izvan dohvata djece.

Proizvedeno u Norveškoj: Pharmatech A.S.

za: Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o.ul. Domaniewska 28, 02-672 Varšava

Odgovoran za RH: Pharmakos Consulting d.o.o., Andrije Žaje 43, 10000, Zagreb

• Naručujem 12-mjesečnu zalihu OmegaMarine Junior+ dodatka prehrani. Plaćanje će biti izvršeno u 12 jednakih rata po 29,90 EUR. (Ukupna cijena iznosi 358,80 EUR). Osim toga, ja ne mogu snositi troškove dostave.

• Pakiranje dostatno za godinu dana sastoji se od 2 bočice po 360 kapsula. Dakle, doza od ukupno 720 kapsula dostatna je za razdoblje od 12 mjeseci.

• Sada ne šaljem nikakav novac. Plaćanje ću izvršiti na temelju poslanih uplatnica s rokom plaćanja od 14 dana.

• U slučaju prigovora, kontaktirat ću Natural Pharmaceuticals putem telefona ili maila. Imam pravo na raskid ugovora u roku od 14 dana od dana primitka proizvoda te u roku od sljedećih 14 dana moram vratiti proizvod.

• Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o. će moje osobne podatke koristiti u svrhu izvršavanja narudžbe te kako bi me informiro o drugim uslugama ili proizvodima Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o. Imam pravo na pristup svojim podacima i ispravak podataka.

• Ponuda je namijenjena samo odraslima.

Društvo Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o. (administrator podataka), ul. Domaniewska 28, 02-672 Warszawa [Varšava], obrađuje vaše osobne podatke: (i) u svrhu realizacije sklopljenog ugovora, tijekom razdoblja njegove valjanosti – ili dulje, u skladu s obvezujućim pravom (temelj takve obrade je nužnost za izvođenje ugovora) te (ii) u svrhe izravnog marketinga vlastitih proizvoda ili usluga (na temelju pravno utemeljenog interesa), do trenutka podnošenja prigovora. Pružanje osobnih podataka je dobrovoljno, ali je potrebno za prihvaćanje i realizaciju narudžbe. Omogućava također primanje informacija o novim ponudama. Podaci neće biti dostupni trećim tvrtkama bez Vaše suglasnosti. U bilo kojem trenutku možete zatražiti pristup, ispravak, brisanje podataka te ograničavanje njihove obrade i prenošenja. Imate pravo uložiti žalbu nadležnom nadzornom tijelu. Kontakt s inspektorom za zaštitu podataka: dpo@omegamarine.hr

Za više informacija potražite Politika privatnosti.

• U slučaju narudžbe, izjavljujem da sam pročitao Opće uvjete prodaje i prihvatio njihove odredbe.

OMEGAMARINE JUNIOR+ DODATAK PREHRANI

    Da - naručujem 12-mjesečnu zalihu OmegaMarine Junior+ dodatka prehrani. Plaćanje će biti izvršeno u 12 jednakih rata po 29,90 EUR. (Ukupna cijena iznosi 358,80 EUR). Osim toga, ja ne mogu snositi troškove dostave. Sada ne šaljem nikakav novac. Plaćanje ću izvršiti na temelju poslane uplatnice s rokom plaćanja od 14 dana. Nisam obvezan/na kupiti bilo što u budućnosti. Imam pravo na raskid ugovora u roku od 14 dana od dana primitka proizvoda te u roku od sljedećih 14 dana moram vratiti proizvod.* Davanjem narudžbe izjavljujem da sam pročitao/la i prihvatio/la Pravila i propisi, Opći Uvjeti i Politiku zaštite privatnosti.
    Ustupanjem telefonskog broja, dajem svoju suglasnost tvrtki Natural Pharmaceuticals da me kontaktira i pošalje svoje promotivne ponude na moj mobitel i e-mail adresu, od čega u svakom trenutku mogu odustati slanjem obavijesti na e-mail adresu: dpo@omegamarine.hr


    Pozivamo vas da sudjelujete u našem nagradnom natječaju!

    Za kupnju u Konzumu možete osvojiti poklon karticu vrijednu 40 EUR!

    NEMOJTE ČEKATI I POSJETITE NAŠU STRANICU!