OMEGAMARINE JUNIOR+ 12-MESEČNA ZALOGA

Ako se odlučite za kupnju 12-mjesečne zalihe, od nas ćete dobiti 2 boce visokokvalitetnih Omega Marine Junior+ kapsula norveškog podrijetla. Ako ne uživaju u dovoljno Omega-3 u svakomuj dijeta, razmislite o umirujuće visoke kvalitete omega-3 dodatak dijeta, kao što je OmegaMarine Junior+.

DHA (jedna od omega-3 kiselina) je izuzetno važna za pravilan razvoj djetetovog mozga.

Ako ne uzimate dovoljno Omega-3 u svakodnevnoj prehrani, razmislite o uzimanju visokokvalitetnog Omega-3 dodatka prehrani, kao što je OmegaMarine Junior +.

OmegaMarine Junior + dodatno je obogaćen vitaminom D koji podržava normalan razvoj kostiju i pravilno funkcioniranje imunološkog sustava te vitaminom A koji je izuzetno važan za pravilan vid.

OmegaMarine Junior + je prirodan i potpuno siguran, a u ustima ne ostavlja neugodan okus. Djeca će doći i sama tražiti svoju dnevnu porciju ovih voćnih žvakaćih kapsula u obliku ribe.

Dvije kapsule u obliku ribe dnevno dovoljne su za dopunjavanje vaše prehrane ovim esencijalnim masnim kiselinama.

OmegaMarine Junior+

Neto težina: 320 g (360 kapsula od 890 mg)

Sastojci 2 kapsule % DRI*
Ulje tune 1 000 mg
 od čega:
 Omega-3 kiseline: 363 mg
  DHA (dokozaheksaenska kiselina) 281 mg
  EPA (eikozapentaenska kiselina) 72 mg
Vitamin E 12 mg 100
Vitamin A 120 μg 15
Vitamin D 5 μg 100

* DRI – Prehrambeni referentni unos

Sastojci: ulje tune, stabilizator (glicerol), svinjska želatina, modificirani krumpirov škrob, aroma, vitamin E (Dl-alfa-tokoferol acetat), vitamin A (retinil palmitat), zaslađivač (steviol glikozid), antioksidans (mješoviti tokoferoli), vitamin D3 (kolekalciferol).

Ovaj proizvod sadrži zaslađivač.

Preporučena dnevna doza: Djeca od 3 godine: 2 kapsule dnevno.

Upozorenje: Preporučena dnevna doza ne smije se prekoračiti. Dodatak prehrani ne može se koristiti kao zamjena (nadomjestak) za uravnoteženu i raznoliku prehranu. Vrlo je važno održavati zdravu, uravnoteženu i raznovrsnu prehranu i zdrav način života.

Najbolje upotrijebiti do kraja: Otisnuti na pakiranju

Broj serije: Otisnuti na pakiranju.

Dodaci prehrani nisu zamjena (zamjena) za raznoliku prehranu. Uravnotežena prehrana i zdrav način života vrlo su važni.

Pohrana: Čuvati na hladnom i suhom mjestu, dalje od sunčeve svjetlosti (ispod 25 °C). Čuvati izvan dohvata djece.

Proizvedeno u Norveškoj: Pharmatech A.S.

za: Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o.ul. Domaniewska 28, 02-672 Varšava

Odgovoran za RH: Pharmakos Consulting d.o.o., Andrije Žaje 43, 10000, Zagreb

• Naručujem 12-mjesečnu zalihu OmegaMarine Junior+ dodatka prehrani. Plaćanje će biti izvršeno u 12 jednakih rata po 219,80 kn. (Ukupna cijena iznosi 2637,60 kn). Osim toga, ja ne mogu snositi troškove dostave.

• Pakiranje dostatno za godinu dana sastoji se od 2 bočice po 360 kapsula. Dakle, doza od ukupno 720 kapsula dostatna je za razdoblje od 12 mjeseci.

• Sada ne šaljem nikakav novac. Plaćanje ću izvršiti na temelju poslanih uplatnica s rokom plaćanja od 14 dana.

• U slučaju prigovora, kontaktirat ću Natural Pharmaceutials putem telefona ili maila. Imam pravo na raskid ugovora u roku od 14 dana od dana primitka proizvoda te u roku od sljedećih 14 dana moram vratiti proizvod.

• Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o. će moje osobne podatke koristiti u svrhu izvršavanja narudžbe te kako bi me informiro o drugim uslugama ili proizvodima Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o. Imam pravo na pristup svojim podacima i ispravak podataka.

• Ponuda je namijenjena samo odraslima.

Društvo Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o. (administrator podataka), ul. Domaniewska 28, 02-672 Warszawa [Varšava], obrađuje vaše osobne podatke: (i) u svrhu realizacije sklopljenog ugovora, tijekom razdoblja njegove valjanosti – ili dulje, u skladu s obvezujućim pravom (temelj takve obrade je nužnost za izvođenje ugovora) te (ii) u svrhe izravnog marketinga vlastitih proizvoda ili usluga (na temelju pravno utemeljenog interesa), do trenutka podnošenja prigovora. Pružanje osobnih podataka je dobrovoljno, ali je potrebno za prihvaćanje i realizaciju narudžbe. Omogućava također primanje informacija o novim ponudama. Podaci neće biti dostupni trećim tvrtkama bez Vaše suglasnosti. U bilo kojem trenutku možete zatražiti pristup, ispravak, brisanje podataka te ograničavanje njihove obrade i prenošenja. Imate pravo uložiti žalbu nadležnom nadzornom tijelu. Kontakt s inspektorom za zaštitu podataka: dpo@omegamarine.hr

Za više informacija potražite Politika privatnosti.

• U slučaju narudžbe, izjavljujem da sam pročitao Opće uvjete prodaje i prihvatio njihove odredbe.

OMEGAMARINE JUNIOR+ 12-MESEČNA ZALOGA

    Da – naručujem 12-mjesečnu zalihu dodatka prehrani OmegaMarine Junior+ za 219,80 kn mjesečno. Ukupno plaćanje iznosa od 2637,60 kn bit će podijeljeno na 12 rata. Osim toga, ja neću snositi troškove dostave. Sada ne šaljem nikakav novac. Plaćanje ću izvršiti na temelju poslane uplatnice s rokom plaćanja od 14 dana. Nisam obvezan/na kupiti bilo što u budućnosti. Imam pravo na raskid ugovora u roku od 14 dana od dana primitka proizvoda te u roku od sljedećih 14 dana moram vratiti proizvod.* Davanjem narudžbe izjavljujem da sam pročitao/la i prihvatio/la Pravila i propisi, Opći Uvjeti i Politiku zaštite privatnosti.
    Ustupanjem telefonskog broja, dajem svoju suglasnost tvrtki Natural Pharmaceuticals da me kontaktira i pošalje svoje promotivne ponude na moj mobitel i e-mail adresu, od čega u svakom trenutku mogu odustati slanjem obavijesti na e-mail adresu: dpo@omegamarine.hr


    Pozivamo vas da sudjelujete u našem nagradnom natječaju!.

    Za kupnju u Konzumu možete osvojiti poklon karticu vrijednu 300 kn!

    NEMOJTE ČEKATI I POSJETITE NAŠU STRANICU!