MemoComplex® DODATAK PREHRANI

MemoComplex® sadrži 8 pažljivo odabranih, znanstveno dokazanih i patentiranim sastojcima koji podržavaju normalnu funkciju mozga i kognitivne sposobnosti.

Što je MemoComplex®?

MemoComplex®

– Patentirani i dokazano učinkoviti sastojci
– Sastojci proučavani u više od 65 kliničkih studija
– Održavanje normalnih kognitivnih funkcija
– Održavanje normalne fiziološke funkcije
– Za pamćenje i koncentraciju
– Pravilne hranjive tvari za vaš mozak
– Podržava funkcioniranje vašeg mozga

Europska agencija za sigurnost hrane (EFSA) potvrdila je ulogu ključnih sastavnica dodatka prehrani MemoComplex® u ljudskom organizmu u kontekstu zdravstvenih tvrdnji:

DHA doprinosi održavanju normalne funkcije mozga. Koristan učinak postiže dnevnim unosom 250 mg DHA.

Vitamin B1, niacin, B12 i jod doprinosi normalnom funkcioniranju živčanog sustava.

Vitamin B1, niacin, B12 i jod doprinosi normalnoj psihološkoj funkcji.

Jod doprinosi normalnoj kognitivnoj funkciji.

MemoComplex®

Dodatak prehrani
Neto količina: 304 g (360 kapsula od 845 mg)

Sastav 2 kapsule % RDA*
Riblje ulje 500 mg
 uključujući omega-3 kiseline 380 mg
  uključujući
  DHA (dokozaheksaenska kiselina) 260 mg
  EPA (eikozapentaenska kiselina) 70 mg
Fosfolipidi soje (Glycine max) 90 mg
Kolin 82.5 mg
Fosfatidilkolin 26 mg
 uključujući kolin-OH 4 mg
Fosfatidiletanolamin 19 mg
Fosfatidilinozitol 22 mg
 uključujući inozitol 5 mg
Fosfatidna kiselina 11 mg
Fosfatidilserin 1 mg
Curcumin C3 Complex® (ekstrakt rizoma kurkume (Curcuma longa)) 50 mg
 uključujući kurkuminoide 46 mg
Bioperine® (ekstrakt ploda crnog papra (Piper nigrum)) 2.5 mg
 uključujući piperin 2.38 mg
Vitamin B1 1.1 mg 100
Vitamin B3 (niacin) 16 mg 100
Vitamin B12 2.5 μg 100
Jood 150 μg 100

*RDA – preporučeni dnevni unos

Sastojci: riblje ulje, svinjska želatina, stabilizator (glicerol), fosfolipidi soje (Glycine max), kolin iz soje (Glycine max), Curcumin C3 Complex® (ekstrakt rizoma kurkume (Curcuma Longa)), fosfatidilkolin iz soje (Glycine max), fosfatidilinozitol iz soje (Glycine max), nikotinamid iz soje (Glycine max), fosfatidilna kiselina iz soje (Glycine max), boja (karamela), Bioperine® (ekstrakt crnog papra (Piper nigrum)), pročišćena voda, tiamin hidroklorid, fosfatidilserin iz soje (Glycine max), kalijev jodid, cijanokobalamin.

Skladištenje: Čuvati od dohvata male djece. Čuvati na hladnom mjestu, zaštićeno od vlage i svjetlosti.

Preporučena dnevna doza: 2 kapsule dnevno.

Napomene: Preporučena dnevna doza ne smije se prekoračiti. Dodatak prehrani ne može se koristiti kao zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu. Vrlo je važno održavati zdravu, uravnoteženu i raznoliku prehranu i zdrav način života.

Najbolje upotrijebiti do kraja: Otisnuti na pakiranju.

Broj serije: Otisnuti na pakiranju.

Upozorenja: Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se kod poremećaja probavnog sustava, bolesti štitnjače, trudnicama i dojiljama.

Proizvedeno u Norveškoj: Pharmatech AS

Vallehellene 4, 1664 Rolvsoy, Norveška

za: Natural Pharmaceuticlas Sp. z o.o.ul.

Domaniewska 28, 02-672 Varšava

Odgovoran za RH: Pharmakos Consulting

d.o.o., Andrije Žaje 43, 10000, Zagreb

• Naručujem 12-mjesečnu zalihu MemoComplex® dodatka prehrani. Plaćanje će biti izvršeno u 12 jednakih rata po 39,90 EUR. (Ukupna cijena iznosi 478,80 EUR). Osim toga, ja ne mogu snositi troškove dostave.

• Pakiranje dostatno za godinu dana sastoji se od 2 bočice po 360 kapsula. Dakle, doza od ukupno 720 kapsula dostatna je za razdoblje od 12 mjeseci.

• Sada ne šaljem nikakav novac. Plaćanje ću izvršiti na temelju poslanih uplatnica s rokom plaćanja od 14 dana.

• U slučaju prigovora, kontaktirat ću Natural Pharmaceuticals putem telefona ili maila. Imam pravo na raskid ugovora u roku od 14 dana od dana primitka proizvoda te u roku od sljedećih 14 dana moram vratiti proizvod.

• Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o. će moje osobne podatke koristiti u svrhu izvršavanja narudžbe te kako bi me informiro o drugim uslugama ili proizvodima Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o. Imam pravo na pristup svojim podacima i ispravak podataka.

• Ponuda je namijenjena samo odraslima.

Društvo Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o. (administrator podataka), ul. Domaniewska 28, 02-672 Warszawa [Varšava], obrađuje vaše osobne podatke: (i) u svrhu realizacije sklopljenog ugovora, tijekom razdoblja njegove valjanosti – ili dulje, u skladu s obvezujućim pravom (temelj takve obrade je nužnost za izvođenje ugovora) te (ii) u svrhe izravnog marketinga vlastitih proizvoda ili usluga (na temelju pravno utemeljenog interesa), do trenutka podnošenja prigovora. Pružanje osobnih podataka je dobrovoljno, ali je potrebno za prihvaćanje i realizaciju narudžbe. Omogućava također primanje informacija o novim ponudama. Podaci neće biti dostupni trećim tvrtkama bez Vaše suglasnosti. U bilo kojem trenutku možete zatražiti pristup, ispravak, brisanje podataka te ograničavanje njihove obrade i prenošenja. Imate pravo uložiti žalbu nadležnom nadzornom tijelu. Kontakt s inspektorom za zaštitu podataka: dpo@omegamarine.hr

Za više informacija potražite Politika privatnosti.

• U slučaju narudžbe, izjavljujem da sam pročitao Opće uvjete prodaje i prihvatio njihove odredbe.

MemoComplex® DODATAK PREHRANI

    Da - naručujem 12-mjesečnu zalihu MemoComplex® dodatka prehrani. Plaćanje će biti izvršeno u 12 jednakih rata po 39,90 EUR. (Ukupna cijena iznosi 478,80 EUR). Osim toga, ja ne mogu snositi troškove dostave. Sada ne šaljem nikakav novac. Plaćanje ću izvršiti na temelju poslane uplatnice s rokom plaćanja od 14 dana. Nisam obvezan/na kupiti bilo što u budućnosti. Imam pravo na raskid ugovora u roku od 14 dana od dana primitka proizvoda te u roku od sljedećih 14 dana moram vratiti proizvod.* Davanjem narudžbe izjavljujem da sam pročitao/la i prihvatio/la Pravila i propisi, Opći Uvjeti i Politiku zaštite privatnosti.
    Ustupanjem telefonskog broja, dajem svoju suglasnost tvrtki Natural Pharmaceuticals da me kontaktira i pošalje svoje promotivne ponude na moj mobitel i e-mail adresu, od čega u svakom trenutku mogu odustati slanjem obavijesti na e-mail adresu: dpo@omegamarine.hr


    Pozivamo vas da sudjelujete u našem nagradnom natječaju!

    Za kupnju u Konzumu možete osvojiti poklon karticu vrijednu 40 EUR!

    NEMOJTE ČEKATI I POSJETITE NAŠU STRANICU!