FlexiMed® dodatak prehrani

FlexiMed® je jedinstven, moderan recept koji se temelji na 8 aktivnih pažljivo odabranih sastojaka kako bi podržao Vaše zglobne hrskavice, kosti i mišiće. Sada, po prvi put u Hrvatskoj.

Zašto trebate koristiti FlexiMed®?

FlexiMed® se odlikuje visokim sadržajem glukozamina i kalcija morskog podrijetla. Kalcij morskog podrijetla dobiva se iz kostiju norveškog lososa posebnim postupkom koji je zaštićen patentom. Kalcij morskog podrijetla je jedinstven jer je identičan onom koji se prirodno javlja u ljudskom tijelu. Zahvaljujući tome lako se apsorbira i bolje podupire zdravlje vaših zglobova.

Zglobna hrskavica je poseban tip vezivnog tkiva koji apsorbira udarce i omogućuje kretanje unutar zgloba. Ima visoku otpornost na abraziju, ali što smo stariji, ona postaje slabija. Ipak, pravilnom prehranom možete joj pomoći da se obnovi. Osobito koristan je učinak kolagena tipa II obogaćenog vitaminom C. Oba ova sastojka dio su formule FlexiMed®.

FlexiMed® – dobro čuva Vaše kosti, zglobove i mišiće

Podrška za kosti:
• Kalcij, magnezij i vitamin D pridonose održavanju normalnih kostiju
• Vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kostiju

Podrška za zglobove
• Vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju hrskavice

Dobro za mišiće
• Kalcij, magnezij i vitamin D doprinose održavanju normalne funkcije mišića

 

FlexiMed®

dodatak prehrani,

Sastav 3 tablete  

%PDU*

 

Glukozamin sulfat

 

800 mg
Sadrži:
Glukozamin 471 mg
Riblje (lososovo) brašno 600 mg
       koje sadrži kalcij 120 mg 15
Magnezij 250 mg 67
C Vitamin 80 mg 100
Đumbir u prahu 25 mg
Hidrolizirani kolagen tipa II 10 mg
Mangan 2 mg 100
D Vitamin 5 μg 100

* PDU – Preporučeni dnevni unos

 

Sastojci: glukozamin sulfat, riblje brašno (lososovo), zgušnjivači (celuloza, magnezijeve soli masnih kiselina), magnezijev oksid, inulin, L-askorbinska kiselina, sredstva protiv zgrudnjavanja (kalcijevi fosfati, silicijev dioksid), rizom đumbira u prahu (Zingiber officinalis) hidrolizirani kolagen tip II, arome, manganov sulfat, kolekalciferol, hidroksipropil metil celuloza, sredstva za bojenje (bakreni kompleksi klorofila i klorofila, titanov dioksid).

Preporučena dnevna doza: 3 tablete dnevno.

Napomena: Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene prehrane i zdravog načina života!

Dodaci prehrani ne mogu zamijeniti raznoliku prehranu. Uravnotežena prehrana i zdrav nacin života izuzetno života izuzetno.

Neto težina: 486 g (540 tableta po 900 mg)

 

• Naručujem 12-mjesečnu zalihu FlexiMed® dodatka prehrani. Plaćanje će biti izvršeno u 12 jednakih rata po 199,80 kn. (Ukupna cijena iznosi 2397, 60 kn). Osim toga, ne snosim troškove dostave.

• Pakiranje dostatno za godinu dana sastoji se od 2 bočice po 540 kapsula. Dakle, doza od ukupno 1080 kapsula dostatna je za razdoblje od 12 mjeseci.

• Sada ne šaljem nikakav novac. Plaćanje ću izvršiti na temelju poslanih uplatnica s rokom plaćanja od 14 dana.

• U slučaju prigovora, kontaktirat ću Natural Pharmaceutials putem telefona ili maila. Imam pravo na raskid ugovora u roku od 14 dana od dana primitka proizvoda te u roku od sljedećih 14 dana moram vratiti proizvod.

• Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o. će moje osobne podatke koristiti u svrhu izvršavanja narudžbe te kako bi me informiro o drugim uslugama ili proizvodima Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o. Imam pravo na pristup svojim podacima i ispravak podataka.

• Ponuda je namijenjena samo odraslima.

Društvo Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o. (administrator podataka), ul. Domaniewska 28, 02-672 Warszawa [Varšava], obrađuje vaše osobne podatke: (i) u svrhu realizacije sklopljenog ugovora, tijekom razdoblja njegove valjanosti – ili dulje, u skladu s obvezujućim pravom (temelj takve obrade je nužnost za izvođenje ugovora) te (ii) u svrhe izravnog marketinga vlastitih proizvoda ili usluga (na temelju pravno utemeljenog interesa), do trenutka podnošenja prigovora. Pružanje osobnih podataka je dobrovoljno, ali je potrebno za prihvaćanje i realizaciju narudžbe. Omogućava također primanje informacija o novim ponudama. Podaci neće biti dostupni trećim tvrtkama bez Vaše suglasnosti. U bilo kojem trenutku možete zatražiti pristup, ispravak, brisanje podataka te ograničavanje njihove obrade i prenošenja. Imate pravo uložiti žalbu nadležnom nadzornom tijelu. Kontakt s inspektorom za zaštitu podataka: dpo@omegamarine.hr

Za više informacija potražite Politika privatnosti.

• U slučaju narudžbe, izjavljujem da sam pročitao Opće uvjete prodaje i prihvatio njihove odredbe.

FlexiMed® dodatak prehrani

    Da – naručujem 12-mjesečnu zalihu dodatka prehrani FlexiMed® za 199,80 kn mjesečno. Ukupan iznos od 2397,60 kn bit će podijeljen na 12 rata. Osim toga, ja neću snositi troškove dostave. Sada ne šaljem nikakav novac. Plaćanje ću izvršiti na temelju poslane uplatnice s rokom plaćanja od 14 dana. Nisam obvezan/na kupiti bilo što u budućnosti. Imam pravo na raskid ugovora u roku od 14 dana od dana primitka proizvoda te u roku od sljedećih 14 dana moram vratiti proizvod.* Davanjem narudžbe izjavljujem da sam pročitao/la i prihvatio/la Uvjete poslovanja i Politiku zaštite privatnosti.
    Ustupanjem telefonskog broja, dajem svoju suglasnost tvrtki Natural Pharmaceuticals da me kontaktira i pošalje svoje promotivne ponude na moj mobitel i e-mail adresu, od čega u svakom trenutku mogu odustati slanjem obavijesti na e-mail adresu: dpo@omegamarine.hr    Pozivamo vas da sudjelujete u našem nagradnom natječaju!.

    Za kupnju u Konzumu možete osvojiti poklon karticu vrijednu 300 kn!

    NEMOJTE ČEKATI I POSJETITE NAŠU STRANICU!