FlexiMed® DODATAK PREHRANI

FlexiMed® je jedinstven, moderan recept koji se temelji na 8 aktivnih pažljivo odabranih sastojaka kako bi podržao Vaše zglobne hrskavice, kosti i mišiće. Sada, po prvi put u Hrvatskoj.

Zašto trebate koristiti FlexiMed®?

FlexiMed® se odlikuje visokim sadržajem glukozamina i kalcija morskog podrijetla. Kalcij morskog podrijetla dobiva se iz kostiju norveškog lososa posebnim postupkom koji je zaštićen patentom. Kalcij morskog podrijetla je jedinstven jer je identičan onom koji se prirodno javlja u ljudskom tijelu. Zahvaljujući tome lako se apsorbira i bolje podupire zdravlje vaših zglobova.

Zglobna hrskavica je poseban tip vezivnog tkiva koji apsorbira udarce i omogućuje kretanje unutar zgloba. Ima visoku otpornost na abraziju, ali što smo stariji, ona postaje slabija. Ipak, pravilnom prehranom možete joj pomoći da se obnovi. Osobito koristan je učinak kolagena tipa II obogaćenog vitaminom C. Oba ova sastojka dio su formule FlexiMed®.

FlexiMed® – dobro čuva Vaše kosti, zglobove i mišiće

Podrška za kosti:
• Kalcij, magnezij i vitamin D pridonose održavanju normalnih kostiju
• Vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kostiju

Podrška za zglobove
• Vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju hrskavice

Dobro za mišiće
• Kalcij, magnezij i vitamin D doprinose održavanju normalne funkcije mišića

 

FlexiMed®

Sastav 3 tablete %PRU*
Glukozamin sulfat 800 mg
od čega:
Glukozamin 471 mg
riblje (lososovo) brašno
       sa sadržajem kalcija od 120 mg 15
Magnezij 250 mg 67
Vitamin C 80 mg 100
Đumbir u prahu 25 mg
Hidrolizirani kolagen tipa II 10 mg
Mangan 2 mg 100
Cink 1,5 mg 15
D Vitamin 5 μg 100

* PRU% – Prehrambeni referentni unos

Sastojci: glukozamin sulfat, riblje brašno (lososovo), zgušnjivači (celuloza, magnezijeve soli masnih kiselina), magnezijev oksid, inulin, L-askorbinska kiselina, sredstva protiv stvrdnjavanja (kalcijev fosfat, silicijev dioksid), prah podanka ljekovitog đumbira (Zingiber officinale Rosc.), hidrolizirani kolagen tipa II, arome, manganov sulfat, kolekalciferol, cinkov oksid, sredstvo za glaziranje (hidroksipropil metilceluloza), sredstva za bojenje (bakreni kompleksi klorofila, klorofilini).

Udio koji se preporučuje za dnevnu konzumaciju: 3 tablete dnevno.

Upozorenje: Ne prekoračujte preporučenu dnevnu dozu. Dodaci prehrani ne mogu se koristiti kao nadomjestak (zamjena) uravnotežene i raznolike prehrane. Vrlo je važno održavati zdravu, uravnoteženu i raznoliku prehranu te zdrav način života.

Neto težina: 486 g (540 tableta od 900 mg)

Proizveo: Pharmatech A.S.
Vallehellene 4, Rolvsoy, Norveška 1664.
za: Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o.
Ul. Domaniewska 28, 02-672 Varšava

Skladištenje: Čuvajte na hladnom i suhom mjestu (ispod 25 °C), izvan dohvata male djece. Zaštitite od svjetla.

FlexiMed® je službeno registriran dodatak prehrani u Hrvatskoj.
Registracijski broj: 541-02/19-01/302

• Naručujem 12-mjesečnu zalihu FlexiMed® dodatka prehrani. Plaćanje će biti izvršeno u 12 jednakih rata po 35,90 EUR. (Ukupna cijena iznosi 430,80 EUR). Osim toga, ne snosim troškove dostave.

• Pakiranje dostatno za godinu dana sastoji se od 2 bočice po 540 kapsula. Dakle, doza od ukupno 1080 kapsula dostatna je za razdoblje od 12 mjeseci.

• Sada ne šaljem nikakav novac. Plaćanje ću izvršiti na temelju poslanih uplatnica s rokom plaćanja od 14 dana.

• U slučaju prigovora, kontaktirat ću Natural Pharmaceuticals putem telefona ili maila. Imam pravo na raskid ugovora u roku od 14 dana od dana primitka proizvoda te u roku od sljedećih 14 dana moram vratiti proizvod.

• Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o. će moje osobne podatke koristiti u svrhu izvršavanja narudžbe te kako bi me informiro o drugim uslugama ili proizvodima Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o. Imam pravo na pristup svojim podacima i ispravak podataka.

• Ponuda je namijenjena samo odraslima.

Društvo Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o. (administrator podataka), ul. Domaniewska 28, 02-672 Warszawa [Varšava], obrađuje vaše osobne podatke: (i) u svrhu realizacije sklopljenog ugovora, tijekom razdoblja njegove valjanosti – ili dulje, u skladu s obvezujućim pravom (temelj takve obrade je nužnost za izvođenje ugovora) te (ii) u svrhe izravnog marketinga vlastitih proizvoda ili usluga (na temelju pravno utemeljenog interesa), do trenutka podnošenja prigovora. Pružanje osobnih podataka je dobrovoljno, ali je potrebno za prihvaćanje i realizaciju narudžbe. Omogućava također primanje informacija o novim ponudama. Podaci neće biti dostupni trećim tvrtkama bez Vaše suglasnosti. U bilo kojem trenutku možete zatražiti pristup, ispravak, brisanje podataka te ograničavanje njihove obrade i prenošenja. Imate pravo uložiti žalbu nadležnom nadzornom tijelu. Kontakt s inspektorom za zaštitu podataka: dpo@omegamarine.hr

Za više informacija potražite Politika privatnosti.

• U slučaju narudžbe, izjavljujem da sam pročitao Opće uvjete prodaje i prihvatio njihove odredbe.

FlexiMed® DODATAK PREHRANI

    Da - naručujem 12-mjesečnu zalihu FlexiMed® dodatka prehrani. Plaćanje će biti izvršeno u 12 jednakih rata po 35,90 EUR. (Ukupna cijena iznosi 430,80 EUR). Osim toga, ne snosim troškove dostave. Sada ne šaljem nikakav novac. Plaćanje ću izvršiti na temelju poslane uplatnice s rokom plaćanja od 14 dana. Nisam obvezan/na kupiti bilo što u budućnosti. Imam pravo na raskid ugovora u roku od 14 dana od dana primitka proizvoda te u roku od sljedećih 14 dana moram vratiti proizvod.* Davanjem narudžbe izjavljujem da sam pročitao/la i prihvatio/la Uvjete poslovanja i Politiku zaštite privatnosti.
    Ustupanjem telefonskog broja, dajem svoju suglasnost tvrtki Natural Pharmaceuticals da me kontaktira i pošalje svoje promotivne ponude na moj mobitel i e-mail adresu, od čega u svakom trenutku mogu odustati slanjem obavijesti na e-mail adresu: dpo@omegamarine.hr


    Pozivamo vas da sudjelujete u našem nagradnom natječaju!

    Za kupnju u Konzumu možete osvojiti poklon karticu vrijednu 40 EUR!

    NEMOJTE ČEKATI I POSJETITE NAŠU STRANICU!