CalciumControl™ dodatak prehrani

CalciumControl™, temeljen na jedinstvenom, organskom kalciju iz Aquamina®, 100% je koncentrirani dodatak za kosti.

CalciumControl™ podržava vaše kosti

Dodatak prehrani CalciumControl™ je proizvod u potpunosti koncentriran na kosti. Njegov ključni sastojak je kalcij – mineral koji izgrađuje kosti i potreban je za njihovo pravilno funkcioniranje.

U dodatku prehrani CalciumControl™ nalaze se i vitamini važni za zdrave kosti: vitamin D, koji poboljšava apsorpciju kalcija iz probavnog trakta, i vitamin C, koji sudjeluje u sintezi kolagena – koji izgrađuje vezivna tkiva, uključujući i kosti. CalciumControl™ također sadrži mangan koji doprinosi održavanju zdravih kostiju.

Jedinstvenost kalcija sadržanog u proizvodu je njegovo podrijetlo. Dobiva se iz algi koje žive u moru oko Islanda, od kojih dobivaju vrijedne minerale u tragovima – ima ih čak 70.

 

Sastav 2 kapsule % PU*
Kalcij iz morskih alg 400 mg 50
Vitamin C 80 mg 100
Mangan 1,8 mg 90
Vitamin D 15 µg 300

* Preporučeni unos

Sastojci: kalcijev karbonat (Aquamin iz morskih algi Lithothamnion sp. ); želatina; L-askorbinska kiselina, inulin, kolekalciferol, manganov sulfat, zgušnjivači: celuloza, magnezijeve soli masnih kiselina; tvari protiv zgrudnjavanja: silicijev dioksid, bojila: željezni oksidi i hidroksidi, Brilliant Blue FCF, karminska kiselina, karmin.

Aquamin® je registrirani zaštitni znak tvrtke Marigot Limited.

Udio preporučen za dnevnu konzumaciju: 2 kapsule.

Upozorenje: Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Dodaci prehrani ne smiju se koristiti kao zamjena (nadomjestak) uravnoteženoj i raznolikoj prehrani. Uravnotežena prehrana i zdrav način života vrlo su važni.

Za zdrave odrasle osobe. Nemojte koristiti u slučaju alergije na bilo koji sastojak. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom.

Za bolju apsorpciju Aquamin® kalcija, preporučuje se suplement uzimati s puno vode.

Neto količina: 302 g (360 kapsula, po 840 mg)

Proizveo:
Pharmatech AS Vallehellene 4 1664 Rolvsøy, Norveška
Za: Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o. ul. Domaniewska 28 02 -672 Varšava, Poljska

CalciumControl™ je službeno registrirani dodatak prehrani u Hrvatskoj. Registracijski broj: 541-02/23-01/2

• Naručujem 12-mjesečnu zalihu CalciumControl™ dodatka prehrani. Plaćanje će biti izvršeno u 12 jednakih rata po 23,80 EUR. (Ukupna cijena iznosi 285,60 EUR). Osim toga, ne snosim troškove dostave.

• Pakiranje dostatno za godinu dana sastoji se od 2 bočice po 360 kapsula. Dakle, doza od ukupno 720 kapsula dostatna je za razdoblje od 12 mjeseci.

• Sada ne šaljem nikakav novac. Plaćanje ću izvršiti na temelju poslanih uplatnica s rokom plaćanja od 14 dana.

• U slučaju prigovora, kontaktirat ću Natural Pharmaceuticals putem telefona ili maila. Imam pravo na raskid ugovora u roku od 14 dana od dana primitka proizvoda te u roku od sljedećih 14 dana moram vratiti proizvod.

• Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o. će moje osobne podatke koristiti u svrhu izvršavanja narudžbe te kako bi me informiro o drugim uslugama ili proizvodima Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o. Imam pravo na pristup svojim podacima i ispravak podataka.

• Ponuda je namijenjena samo odraslima.

Društvo Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o. (administrator podataka), ul. Domaniewska 28, 02-672 Warszawa [Varšava], obrađuje vaše osobne podatke: (i) u svrhu realizacije sklopljenog ugovora, tijekom razdoblja njegove valjanosti – ili dulje, u skladu s obvezujućim pravom (temelj takve obrade je nužnost za izvođenje ugovora) te (ii) u svrhe izravnog marketinga vlastitih proizvoda ili usluga (na temelju pravno utemeljenog interesa), do trenutka podnošenja prigovora. Pružanje osobnih podataka je dobrovoljno, ali je potrebno za prihvaćanje i realizaciju narudžbe. Omogućava također primanje informacija o novim ponudama. Podaci neće biti dostupni trećim tvrtkama bez Vaše suglasnosti. U bilo kojem trenutku možete zatražiti pristup, ispravak, brisanje podataka te ograničavanje njihove obrade i prenošenja. Imate pravo uložiti žalbu nadležnom nadzornom tijelu. Kontakt s inspektorom za zaštitu podataka: dpo@omegamarine.hr

Za više informacija potražite Politika privatnosti.

• U slučaju narudžbe, izjavljujem da sam pročitao Opće uvjete prodaje i prihvatio njihove odredbe.

CalciumControl™ dodatak prehrani

    Da - naručujem 12-mjesečnu zalihu CalciumControl™ dodatka prehrani. Plaćanje će biti izvršeno u 12 jednakih rata po 23,80 EUR. (Ukupna cijena iznosi 285,60 EUR). Osim toga, ne snosim troškove dostave. Sada ne šaljem nikakav novac. Plaćanje ću izvršiti na temelju poslane uplatnice s rokom plaćanja od 14 dana. Nisam obvezan/na kupiti bilo što u budućnosti. Imam pravo na raskid ugovora u roku od 14 dana od dana primitka proizvoda te u roku od sljedećih 14 dana moram vratiti proizvod.* Davanjem narudžbe izjavljujem da sam pročitao/la i prihvatio/la Uvjete poslovanja i Politiku zaštite privatnosti.
    Ustupanjem telefonskog broja, dajem svoju suglasnost tvrtki Natural Pharmaceuticals da me kontaktira i pošalje svoje promotivne ponude na moj mobitel i e-mail adresu, od čega u svakom trenutku mogu odustati slanjem obavijesti na e-mail adresu: dpo@omegamarine.hr


    Pozivamo vas da sudjelujete u našem nagradnom natječaju!

    Za kupnju u Konzumu možete osvojiti poklon karticu vrijednu 40 EUR!

    NEMOJTE ČEKATI I POSJETITE NAŠU STRANICU!