Pobjednici

S ponosom predstavljamo Pobjednike našeg natječaja.

Evo kako su odgovorili na nagradno pitanje.

Pobjednik prvog tjedna Marija V. P., Zadar Prvo sam kupila Omega 3 i bile su vrlo učinkovite. Nakon toga sam imala poteškoće s koljenom pa sam uzela FlexiMed – koljeno mi je sada u redu. Opet sam naručila Omegu 3. Cijelu obitelj opskrbila sam s lijepim noževima koje sam dobila na poklon uz narudžbu. Moram reći da me privukao i način plaćanja na rate.
Pobjednik drugog tjedna Olivera M., Solin Slučajno sam naišla na letak kod prijatelja 2018. godine i tada naručila Omega 3. Od tada redovito naručujem Omega Marine Forte koje redovito koristim i nemam učestalu potrebu za kupnju ribe, a koju sam kupovala najmanje tri puta tjedno. Kako bi zadovoljiva svoje potrebe i poboljšala način života, svakodnevno uzimam dvije kapsule. Također koristim i Magnezij B6 i druge proizvode.
Pobjednik trećeg tjedna Slobodan S., Kastav U početku je bila riječ o znatiželji, a sada zaista osjećam poboljšanje. Vrt mi je bio zapušten s obzirom da nisam imao energije, a danas mi je vrt uredan kao kad sam bio mlad.
Pobjednik četvrtog tjedna Dujo M., Kneginec Gornji Od kad sam u mirovini koristim proizvode Natural Pharmaceuticals-a. Na žalost putem hrane ne mogu unijeti sve ono što mi je potrebno pa sam nadomjestak pronašao u Natural Pharmaceuticals dodacima prehrani.

 

Čestitamo.
Ako se želite pridružiti pobjednicima i osvojiti poklon bon vrijedan 300 kn za kupovinu u Konzumu, sudjelujte u nagradnom natječaju. Svakog tjedna biramo pobjednika!

Pozivamo vas da sudjelujete u našem nagradnom natječaju!.

Za kupnju u Konzumu možete osvojiti poklon karticu vrijednu 300 kn!

NEMOJTE ČEKATI I POSJETITE NAŠU STRANICU!