Mario Valentić, fitness i kondicijski trener

Mario Valentić, magistar kineziologije, profesionalni fitness i kondicijski trener

Bavljenje sportom oblikovalo me u osobu kakva sam danas. Sport, kretanje, rekreacija, zdrava prehrana, holistički pristup životu i zdravlju predstavljaju pravilo kojeg se držim. Sretan sam što mogu podijeliti svoja znanja o zdravom načinu života. Moj dan započinje s vježbom i zdravim doručkom. Posao profesionalnog fitness i kondicijskog trenera može iscrpiti organizam, a upravo takav organizam, kao što svi znamo, podložan je raznim infekcijama.

Stoga, nadopunjujem svoju zdravu i raznoliku prehranu kapsulama OmegaMarine™ koje su dobar izvor omega-3 masnih kiselina i vitamina D3.

Uz omega-3 imam više snage i osjećam se manje iscrpljeno poslije vježbanja, a primijetio sam da sam i manje podložan prehladama i virozama. Polaznici mojih treninga često me traže savjet vezano uz dodatke prehrani. Postoji mnogo dodataka prehrani na tržištu, ali ja osobno uvijek ističem omega-3 masne kiseline, jer sam se zaista uvjerio u njihov pozitivan učinak na zdravlje i fizičke sposobnosti.

Uzimanje omega-3 je dio moje svakodnevne rutine. Jednostavno treba odabrati vrijeme u danu kada uzimate svoju dnevnu dozu i toga se držati. Ja, primjerice, brinem o tome da jedem zdravo te da uzimam dvije kapsule OmegaMarine™ dok doručkujem. To je cijela filozofija. Omega-3 masne kiseline jednostavan su recept za više energije, zdravo srce i snažan imunitet.
Svakako ih preporučam i vama!

Pozivamo vas da sudjelujete u našem nagradnom natječaju!

Za kupnju u Konzumu možete osvojiti poklon karticu vrijednu 40 EUR!

NEMOJTE ČEKATI I POSJETITE NAŠU STRANICU!