Povrati, reklamacije, otkazivanja

Ako primljeni proizvod ne ispunjava vaša očekivanja, možete ga vratiti natrag u roku od 14 dana od primitka.

Pošaljite pošiljku natrag na sljedeću adresu:
Natural Pharmaceuticals,
P.P. 567,
10 000 Zagreb
Trošak povrata paketa snosi kupac.

Da, imate pravo odustati od ugovora bez navođenja razloga u roku od 14 dana od primitka isporuke. Samo nas trebate obavijestiti o svojoj odluci u pisanom obliku, telefonom 023/777-100 ili e-mailom info@omegamarine.hr u roku od 14 dana od primitka isporuke. Morate poslati natrag proizvode primljene u sljedećih 14 dana. Snosite samo izravne troškove povrata.

Obrazac za odustajanje od ugovora možete pronaći ovdje: LINKMožete ga koristiti, ali nije obavezan. Napominjemo da poklon set čini cjelokupnu ponudu te se u slučaju odustajanja od ugovora i povrata vraćaju svi primljeni elementi.

Napominjemo da poklon set čini cjelokupnu ponudu te se u slučaju odustajanja od ugovora i povrata vraćaju svi primljeni elementi.

U slučaju bilo kakvih pitanja obratite se našoj službi za korisnike na broj 023/777-100 ili putem e-maila: info@omegamarine.hr.

Napominjemo da poklon set čini cjelokupnu ponudu te se u slučaju odustajanja od ugovora i povrata vraćaju svi primljeni elementi.

U slučaju bilo kakvih pitanja obratite se Službi za korisnike na broj 023/777-100 ili na e-mail: info@omegamarine.hr

Možete odustati od naknadnih pošiljki dodatka prehrani u bilo kojem trenutku bez navođenja razloga: poštom, e-poštom: info@omegamarine.hr ili telefonom kontaktirajući Službu za korisnike na broj 023/777-100.

Stalo nam je do visoke kvalitete naših proizvoda i usluga, ali pogreške se događaju. Želimo da u potpunosti uživate u primljenom paketu.

U slučaju reklamacije, odmah kontaktirajte Službu za korisnike: poštom na adresu tvrtke ili telefonom na broj naveden na web stranici trgovine. Reklamiranu robu rado ćemo zamijeniti novom.

U tom slučaju ne snosite dodatne troškove pakiranja i dostave.

Pozivamo vas da sudjelujete u našem nagradnom natječaju!

Za kupnju u Konzumu možete osvojiti poklon karticu vrijednu 40 EUR!

NEMOJTE ČEKATI I POSJETITE NAŠU STRANICU!