Dodaci za muškarce

Dodatak prehrani ProMan® Plus namijenjen je muškarcima koji žele ojačati svoju muškost. Energija, učinkovitost, testosteron glavni su ciljevi ProMan Plusa. Važno je zapamtiti da razina testosterona može opadati 1% godišnje nakon 30. godine! Stoga je važno voditi računa o pravilnoj suplementaciji, tako da su učinci andropauze manje uočljivi.

ProMan® Plus učinkovito podržava ovaj proces. Sastoji se od pažljivo odabranih biljaka. Odabrani sastojci potvrđeni su i zdravstvenim tvrdnjama Europske agencije za sigurnost hrane.

ProMan® Plus znači sigurnost za vaše zdravlje i prirodnu podršku vašoj muškosti.

ProMan® Plus je prvenstveno namijenjen aktivnim muškarcima. Ako stvarno volite biti aktivni, svidjet će vam se ProMan® Plus. Posebno smo ga nadopunili vitaminom B3 koji vas štiti od djelovanja izlaganja suncu dok vježbate.

Ekstrakt lista ginsenga i damiane nadopunjuju nedostatke energije i povećavaju izdržljivost kako na terenu tako i u uredu. Vitamin D3 se brine o vašim kostima.

Nakon vježbanja cink će vratiti snagu mišića. Bit ćete spremni za sljedeći put.

Muškarci često ne govore o svojim problemima, posebno onim intimnim. Jedan od najčešćih problema muškaraca starijih od 50 godina je povećanje prostate. Liječnici procjenjuju da se oko 50% 50-godišnjih muškaraca bori s povećanjem prostate.

Svaki muškarac stariji od 40 godina treba se jednom godišnje podvrgnuti profilaktičkim pregledima prostate. Pravilna prehrana i prevencija vrlo su važni, pogotovo kada starimo i trebamo se brinuti o svom tijelu s još više pažnje.

ProMan® Plus je dodatak prehrani za zrele muškarce. Cilj nam je bio stvoriti jedinstvenu formulu sa sastavom aktivnih tvari koja će osigurati optimalne učinke na zdravlje.

Sastojci ProMan® Plusa, kao što su cink i selen, doprinose održavanju normalne razine testosterona, normalnih funkcija reproduktivnog sustava i normalne funkcije imunološkog sustava. Osim toga, pomažu u zaštiti stanica od oksidativnog stresa i pomažu u održavanju zdrave kose.

Pozivamo vas da sudjelujete u našem nagradnom natječaju!

Za kupnju u Konzumu možete osvojiti poklon karticu vrijednu 40 EUR!

NEMOJTE ČEKATI I POSJETITE NAŠU STRANICU!