Dostava

Dostava  cjelogodišnje in 1-mjesečne zalihe dodatka prehrani isporučuje se izravno u vaš poštanski sandučić. Pošiljke cjelogodišnje zalihe naših dodataka prehrani i narudžbe poslane putem web stranice www.omegamarine.hr šalju se putem pošte.

Ovisno o ponudi:

– Trošak isporuke 2,49 EUR ili 0 EUR za mjesečnu opskrbu

– Nema troškova isporuke za godišnju opskrbu

Dostava će se izvršiti u roku od 30 dana od slanja narudžbe. Međutim, trudimo se da naše narudžbe do vas dođu što je prije moguće.

Poštar će ostaviti obavijest u poštanskom sandučiću ili ćete primiti SMS ili obavijest e-poštom s adresom najbliže poslovnice pošte u kojoj možete preuzeti pošiljku.

Ako paket ne primite u roku od 30 dana, obratite se Službi za korisnike: pisanim putem na adresu tvrtke, e-poštom na info@omegamarine.hr ili telefonom na broj 023/777-100.

Jamčimo kvalitetu naših proizvoda. Važno nam je da možete u potpunosti uživati u primljenom paketu. Međutim, ako je nešto pošlo krivo, odmah se obratite Uredu za korisnike: pisanim putem na adresu tvrtke, e-poštom na info@omegamarine.hr ili telefonom na broj 023/777-100. Rado ćemo zamijeniti robu. U tom slučaju ne snosite nikakve dodatne troškove dostave.

Naše proizvode isporučujemo u bilo koji grad na području Hrvatska.

Natural Pharmaceuticals ne obrađuje narudžbe s adresom za dostavu izvan područja Hrvatska.

Našu službu za korisnike možete kontaktirati u bilo kojem trenutku telefonom na broj 023/777-100 ili e-mailom: info@omegamarine.hr

Trenutno nije moguće osobno preuzeti naručene proizvode. Dodatke prehrani isporučujemo putem pošte na adresu koju ste naveli.

Zbog dodatne poštanske korespondencije koju šaljemo nakon narudžbe, trenutno šaljemo samo na kućnu adresu.

Nakon što ste online naručili besplatnu jednomjesečnu zalihu s našim dodatkom prehrani, mogli ste vidjeti stranicu zahvale. Na istoj stranici zahvale predstavljamo vrlo atraktivnu ponudu za godišnju zalihu visokokvalitetnog dodatka prehrani. Ponuda je namijenjena samo osobama koje su za nju zainteresirane. Možete ju iskoristiti klikom na gumb Naruči. Naručivanje godišnje zalihe je dobrovoljno i ne utječe na narudžbu promotivne jednomjesečne zalihe. Provjerite svoju e-poštu, uvijek šaljemo poruke s potvrdom.

Međutim, ako ste primili godišnju zalihu koju niste očekivali, obratite se pisanim putem na adresu tvrtke, e-poštom na: info@omegamarine.hr ili telefonom na 023/777-100, kako biste razjasnili podrijetlo narudžbe.

Da naravno. Vaše zadovoljstvo naš je prioritet. Veliku važnost pridajemo načinu na koji su naši proizvodi pakirani kako bi netaknuti stigli do Vas što je prije moguće. Pošiljku ćemo isporučiti izravno vama putem djelatnika kurirske tvrtke ili pošte.

Pozivamo vas da sudjelujete u našem nagradnom natječaju!

Za kupnju u Konzumu možete osvojiti poklon karticu vrijednu 40 EUR!

NEMOJTE ČEKATI I POSJETITE NAŠU STRANICU!