Plaćanje

Plaćanje se može izvršiti elektroničkim prijenosom, u banci, u pošti ili na bilo kojem platnom mjestu pomoću podataka s uplatnice priložene uz narudžbu.

Da, fizičkim osobama izdajemo račune, molimo vas da takvu potrebu prijavite našem savjetniku kontaktiranjem Ureda za korisnike na broj 023/777-100.

Bankovni račun Natural Pharmaceuticalsa prikazan je na žutoj uplatnici. Ako razmatrate bankovni prijenos, ne zaboravite staviti broj računa u naslov bankovnog prijenosa.

Provjerite jesu li podaci o prijenosu novca ispravno uneseni. Potrebni podaci navedeni su na uplatnici.

account number for payment – bankovni račun
value/amount – iznosom
Title of the transfer – naslovom ispunjenog prijenosa

U nastavku možete pronaći detaljan opis načina plaćanja:

Naravno, preostali iznos svoje narudžbe možete u bilo kojem trenutku platiti odjednom.

Plaćanje, kao i svako drugo plaćanje, može se izvršiti bankovnim prijenosom na bankovni račun naveden na uplatnici.
Molimo navedite prodajni dokument u naslovu prijenosa. Umjesto iznosa jedne rate kao vrijednosti prijenosa unesite cjelokupnu preostalu vrijednost naloga koji treba platiti.

Jednokratno plaćanje štedi vaše vrijeme tako što ne stojite u redu. Nakon što je plaćanje izvršeno, ne morate voditi brigu o plaćanju rate svaki mjesec.

Osim toga, zajedno s nama na ovaj način brinete o okolišu jer nećete dobiti druge papirnate uplatnice.

Ispravno izvršen prijenos vidljiv je u našem sustavu u roku od 2 – 3 radna dana.

Govoreći o ispravno izvršenom prijenosu, mislimo na prijenos s potpunim prodajnim dokumentom, iznosom i naslovom ispunjenog prijenosa u skladu s opisom na uplatnici.

Ako ste uplatili na pogrešan račun ili niste naveli prodajni dokument za ispravnu narudžbu u naslovu prijenosa, vaša je uplata možda pripisana pogrešnom nalogu. Ova situacija rezultira preplaćenim iznosom na jednoj narudžbi, a zaostacima na drugoj. Kako biste razjasnili tu situaciju, obratite se našoj Službi za korisnike telefonom na broj 023/777-100 ili na e-mail: info@omegamarine.hr

Obratite se našoj službi za korisnike telefonom na broj 023/777-100 ili e-mailom na: info@omegamarine.hr

Naš savjetnik u Službi za korisnike pružit će detaljne informacije, molimo vas da nas kontaktirate telefonom na broj 023/777-100 ili e-mailom na: info@omegamarine.hr

Molimo kontaktirajte nas poštom na adresu: Natural Pharmaceuticals – Služba za korisnike, P.P. broj 567, 10001 Zagreb, Hrvatska ili e-mailom na: info@omegamarine.hr

Pozivamo vas da sudjelujete u našem nagradnom natječaju!

Za kupnju u Konzumu možete osvojiti poklon karticu vrijednu 40 EUR!

NEMOJTE ČEKATI I POSJETITE NAŠU STRANICU!